Archiv článků

Přednášky MTM 2009

V dopolední části akce Anděl 09 si společně zahájíme modlitební týden mládeže, který proběhne 7. - 14. března. Přednášky s názvem Seznamte se, Já Hospodin můžete stahovat v sekci Ke stažení.
Celý článek

3 otázky pro Vítka Vursta

Jeden ze dvou hlavních řečníků odpověděl na 3 otázky, které nás budou provázet celou akcí. Odpovědi Vítka Vursta hledejte na hlavní straně.
Celý článek

Osobnosti v odpoledním programu

V odpoledním programu, ve kterém se budeme snažit vyřešit otázku Jak správně věřit?, se můžeme těšit například na tyto osobnosti - Jiří Beneš, Radek Veselý, Dáša Kvintusová, Tomáš Polívka a další! Více v sekci - Program.
Celý článek

3 otázky pro každého!

Prosíme všechny účastníky letošního ročníku akce Anděl 09, aby si ještě před akcí zkusili odpovědět na několik otázek týkajících se hlavního tématu. Dotazník můžete stahovat v sekci - Ke stažení.
Celý článek

Anděl je mezinárodní!

Jako další se na letošní ročník akce Anděl 09 přihlásilo zhruba 10 mládežníku ze Slovenska, konkrétně z Považské Bystrice!
Celý článek

3 otázky pro ...

Na hlavní stránce si můžete přečíst odpovědi Vaška Vondráška na 3 otázky, týkající se letošního ročníku Anděla. V nejbližší době přibudou i odpovědi druhého řečníka Vítka Vursta!
Celý článek

Večerní koncert

V nejbližších dnech bude také jasno o kapele, která zpříjemní večerní část na Andělu09. Pokud dopadnou jednání s námi vybranou hudební skupinou, tak se máme (zejména mladá generace) na co těšit!
Celý článek

Plakát

V těchto dnech se mimojiné usilovně pracuje na plakátu k akci, takže doufáme, že zde bude k vašemu použití co nejdříve!
Celý článek